Winkelwagen

Kattenliefde

Onze liefde voor katten begon in mei 2013 bij de geboorte van Luna. We haalde haar als een prachtige bengaalse kitten van een paar weken oud . Sinds haar komst in huis is onze liefde en passie voor katten alleen maar gestegen.

   

  Dit is luna na haar geboorten van een paar weken 

 Over Catitems

Wat begon als een liefde voor onze eigen katten, is uitgegroeid tot het verspreiden van liefde voor alle katten. Onze passie heeft er daarom toe geleid dat wij catitems.nl hebben opgericht.

Wij zijn iedere dag hard op zoek naar leuke artikelen voor jouw kat en voor jou als kattenliefhebber. Op deze manier verspreiden wij de liefde naar alle katten!

 

Eerlijke Prijzen

Wij als katten liefhebbers hebben als doel zoveel mogelijk plezier wensen voor je kat dat doen we door constant met de nieuwste artikelen en trends aan te bieden, maar voor de juiste prijzen !

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen en daarom hebben wij ervoor gekozen de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen.

Op deze manier besparen wij enorm op opslag,- transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzendkosten. Onze nummer 1 prioriteit is dat jij gelukkig bent met het product. Wat betekent dat wij 100% achter onze producten staan . Ben jij niet tevreden, dan heb je 14- dagen bedenktijd zodra je het product heeft ontvangen.

Kijk gerust rond op onze webshop en wij hopen je snel in onze katten familie te mogen verwelkomen!